• Home
  • Competities/Info

TARIEVEN WASE WATERPOLO

Start seizoen : 1 juli 2017 - Einde seizoen : 30 juni 2018

LIDGELD:  

 Individueel: € 25,00/jaar: + verzekering

 PER GEZIN: € 50,00/jaar: + verzekering voor ganse gezin (gezinslidkaart)

COMPETITIEVERGOEDING:

Naast het lidgeld vragen wij een BIJKOMENDE BETALING voor trainingen en wedstrijden en dit voor ALLE SPELERS VAN DE JEUGD- EN SENIORENTEAMS.

 1ste speler/gezinslid: € 260,00/jaar: trainingsgeld + wedstrijdorganisatie + licentie + 12 pakjes marsepein

 2de en volgende speler/gezinslid: € 230,00/jaar: trainingsgeld + wedstrijdorganisatie + licentie

 Recreanten/Veteranen (zwemtraining op maandag van 21u tot 22u): € 50,00/jaar: trainingsgeld + wedstrijdorganisatie veteranencompetitie

DEADLINE VOOR BETALING
 
Betalingen dienen te gebeuren voorafgaande aan de deelname aan clubactiviteiten, mede omwille van de verzekering tijdens deze activiteiten. Indien er geen betaling ontvangen is vóór 17 september 2017 kan er niet meer deelgenomen worden aan trainingen, wedstrijden of clubactiviteiten.
 
DETAILS VOOR BETALING
 
Vzw W.Z.K. Waterpolo – Parklaan 117, 9100 Sint-Niklaas.

IBAN:  BE68 2930 1638 1234

BIC:  GEBABEBB

Mededeling:   Lidgeld “Naam lid/leden” + trainingsgeld van “Spelers”

NOTA’S:

Gratis probeerperiode voor nieuwkomers: 2 weken

Houders van de Sint-Niklase kansenpas krijgen een korting van 80% op het inschrijvingsgeld, mits indiening van het participatieattest uitgegeven door OCMW Sint-Niklaas

Via de mutualiteit kan je een tegemoetkoming krijgen op het lidgeld, documenten zullen verdeeld worden via onze secretaris Luc Naudts of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12 pakjes marsepein: u doet ermee wat u wil! Deze kunnen door uzelf verkocht worden voor de aangegeven prijs op de verpakking. Op deze manier verdient u een deel van uw trainingsgeld terug.

GEZINSLIDKAART = GOED VERZEKERD: De club biedt tegen betaling van € 50 een gezinslidkaart aan, hiervoor zijn, door eenvoudige opgave van naam, geboortedatum en –plaats, de gezinsleden wonende op hetzelfde adres verzekerd tijdens alle activiteiten van de club, tevens kan men als lid genieten van speciale kortingen bij clubaankopen of clubevenementen. 

SPONSORING: Per aangebracht sponsorbedrag van € 300,00, betalen wij een bonus van € 50,00 terug op het einde van het seizoen. Sponsorformulieren zijn te bekomen bij Franky of iemand anders van het bestuur. Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht bij onze penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of verantwoordelijke PR, Franky Lyssens. Op aanvraag wordt een factuur opgemaakt.