Volgende wedstrijd heren + reserven op za. 24/3 in Strombeek om 20.30 u..

U11A Wase verliezen hun wedstrijden in Oostende met 5-0 forfaitscore, er zou nu toch een oplossing komen !!

 Daar onze U11A volgens de wedstrijdkalender van de bond op zo. 21/1 zowel in Kessel-Lo als in Oostende een tornooi dienden te spelen en de bond onze club nooit persoonlijk heeft in kennis gesteld van de wijziging van de originele datum van het tornooi in Oostende van 28/1 naar 21/1 heeft het directiecomit√© van de waterpolobond beslist dat door afwezigheid beide matchen die Wase diende te spelen in Oostende worden verloren met forfaitscore 5-0.

De bond beroept zich op het feit dat deze wijziging te zien was op de wedstrijdkalender op de website van de bond maar heeft zelf nooit aandacht besteed aan hun dubbele boeking.

Onze club heeft dan ook een bezwaarschrift naar de bond gestuurd met het voorstel deze wedstrijden alsnog te spelen zowel in Oostende als in Gent, voor onze jonge spelers moet het sportieve kunnen primeren.

Hopelijk krijgen we een sportieve reactie van zowel de bond als van beide betrokken clubs.

De brief:

Beste,

Dat het tornooi in Oostende niet is kunnen doorgaan door een miscommunicatie is jammer.

Kan dit op een sportieve manier worden opgelost?

De U11A spelers zijn bereid om een verplaatsing te maken en naar Oostende en naar Gent om als nog deze wedstrijden te spelen. De wedstrijd mag van ons gerust doorgaan tijdens hun normale trainingsuren. Zo vermijden we dat jonge enthousiaste spelers gedemotiveerd geraken door een miscommunicatie.

Hopend op een positieve reactie.

Met sportieve groeten,

Wase bestuur,

Luc Van Landeghem, voorzitter

Luc Naudts, secretaris