Zondag 13 januari 2019 organiseren we de 10'de Wase IJsberenduik op het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas

12/05/2017: Heren play offs Eeklo - Wase 24-7

Wase verliest wedstrijd in Eeklo en eindigt 4'de in het kampioenschap II'de afdeling.

Wase heeft in de wedstrijd om de 3'de plaats in Eeklo nooit enige optie op een overwinning kunnen nemen.

Van bij aanvang was het duidelijk dat Wase het altijd zeer moeilijk heeft in het kleine en ondiepe bad in Eeklo.

Zonder Bob D'Eer en tegen een gedreven tegenstander kwamen de jongens van coach Jos Andries moeilijk in de wedstrijd. Hoe men ook probeerde de bakens te verzetten niets lukte en als er in dit ondiepe bad dan nog wat scheidsrechterlijke beslissingen in het nadeel van Wase vielen was de spirit rap uit het team. Blijkbaar zijn het alleen de bezoekers die in het ondiepe bad staanfouten maken, Eeklo werd hier raar of zelden op betrapt, scheidsrechter Moerman had het duidelijk niet voor de Waaslanders, waar hebben we dit nog gehoord?

De eindstand 24-7 zegt genoeg alhoewel dit al enigzins beter is dan de 28-7 uit de reguliere competitie, hoop doet leven.

Al bij al een wedstrijd om rap te vergeten en we mogen onze jongens en hun coachen Nest De Maesschalck en Jos Andries bedanken voor het mooie seizoen.

Als men zijn 2'de jaar in 2'de afdeling al in de play offs voor de titel geraakt dan is de ploeg duidelijk op de goede weg.

Onze jeugd uit de U20 ploeg, die 4'de eindigde in de nationale competitie met enkel ploegen uit ere afdeling en de top uit 2'de, is zich goed aan het integreren in het eerste team en met de verdere steun van de anciens moeten we in de toekomst steeds de ambitie hebben om mee te spelen voor de titel in 2'de en wie weet terug de promotie naar hoogste afdeling.

Iedereen kan nu verdiend met verlof om er tegen augustus terug te staan wanneer de trainingen en tornooien starten en we maken nu al afspraak voor ons eigen tornooi Wase Flanders Cup in het weekend van 25-26 en 27 augustus op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas.