Alle competities zijn afgelopen, wij wensen al onze teams proficiat met het behaalde resultaat en verwachte alle spelers, familie en sympathisanten op het clubfeest op 22 juni.

27/10/2017 Heren: Wase - Antwerpen B 14-9

Wase neemt de maat van Antwerpen KAZSC  B

Na de bekernederlaag vorige week tegen Calypso Brussel moest Wase zich terug herpakken om voeling te blijven houden met de kop in tweede Nationale.
Een misstap tegen Antwerpen was dus geen optie aldus coach Guy Daelman die wel terug kon rekenen op Kristof Van Eynde in zijn defensie.

Nochtans was het AZC dat de score opende maar Bob D’Eer, Kristof Van Eynde en Oliver De Maesschalck konden tegenprikken tot 3-1. De Time-Out van Wase op het eind van deze periode bracht geen succes want het was Antwerpen dat kon milderen tot 3-2.

In de tweede periode kwam AZC terug langszij maar via Andres en Thomas D’Hooghe en Andrey Babak kon de thuisploeg verdiend uitlopen tot 6-3. Nog even werd het 6-4 maar Bob D’Eer bracht de stand halfweg de wedstrijd op 7-4.

Wase had de bezoekers stevig in de tang want AZC kwam niet meer op die wijze in de wedstrijd om hun tegenstander nog te bedreigen. Ook deze periode kon Wase naar zich toetrekken met een 3-2 tussenstand zodat bij het ingaan van het laatste kwart de cijfers op 10-6 stonden.

Via Kristof Van Eynde en Andres D’Hooghe werd het 12-6 toen Antwerpen enkele rake tegenstoten kon uitdelen. Er volgende enkele dolle minuten die AZC terug in de wedstrijd brachten tot 12-9. Gelukkig kon Wase terug het laken naar zich toetrekken en de wedstrijd onder controle nemen. De laatste drie minuten werden beheerst uitgespeeld en via Andres en Oliver kon de zege veilig worden gesteld met een verdiende 14-9 eindzege

Sportieve groet,
Franky