Alle competities zijn afgelopen, wij wensen al onze teams proficiat met het behaalde resultaat en verwachte alle spelers, familie en sympathisanten op het clubfeest op 22 juni.

29/10/2017 U15: Brussels - Wase 14-11

U15 Wase stoot op sterk Brussels Posseidon

Voor de vierde competitiewedstrijd trokken negen U15 spelers naar Brussels Posseidon die uit 3 wedstrijden geen enkel punt hadden verzameld.

Na de spannend verloren thuismatch vorige week zaterdag tegen titelkandidaat Leuven (10-11), trok Wase met vertrouwen naar Brussel.
In de Brusselse arena zouden alle spelers voor de eerste keer een wedstrijd spelen in een ondiep bad wat opnieuw voor een nieuwe sportieve ervaring zorgde. De vele supporters zagen dat Wase, zonder de afwezigen Caitlin, Arne en Xavier, bijzonder moeilijk uit de startblokken schoot en met een achterstand van 5-1 de eerste periode moest afsluiten.

Met een periodestand van 4-6 in de tweede periode kropen we vooral op karakter dichterbij. Na een time-out door coach Wim in de derde periode (bij een stand van 11-9 op 1’39”) kregen onze youngsters in 1 aanval 3 kansen na elkaar maar slaagden ze er niet in om de aansluitingstreffer te scoren. Een uitstekende Brusselse doelman en het doelhout hield ons op 2 goals bij ingang van de 4de periode.

Het ondiepe bad en de vrij fysieke waterpolostijl van de tegenstander bracht ons echter opnieuw op een achterstand van 5 doelpunten. Uiteindelijk ging WASE strijdend ten onder met een eindstand van 14-11.

Proficiat aan allen voor de inzet, de emoties en het teamwork en voor de 8 doelpunten van Paul! Periodestanden 5-1/4-6/2-2/3/2.
Volgende wedstrijd: zaterdag 4 november 19u00 Wase – Antwerpse Jespo.

 

Sportieve groet,
Wim