Wedstrijd heren en reserven Wase - Waregem van za. 2/3 wordt gespeeld op vr. 22/3, U13 tornooi in Gentse van zo. 3/3 is verplaatst naar zo. 24/3 en U13 tornooi in Sint-Niklaas van zo. 24/3 is verplaatst naar zo. 31/3

14/10/2018 U17: Leuven - Wase: 7-12

U17 van Wase nog ongeslagen aan de leiding

Onder een stralende zon en na het al dan niet lang aanschuiven aan de stemlokalen, vertrokken een groep enthousiaste U17-ers en hun supporters richting Leuven.

Zou het net als de andere wedstrijden een klinkende overwinning zijn of was deze tegenstander toch een maat te sterk voor de Wase ploeg?

Het één en ander viel tegen…

Daar de scheidsrechter niet aanwezig kon zijn, nam coach Wim het fluitje ter hand.  Daar was niet op gerekend bij Wase.  Gelukkig was er nog onze hulpcoach Thomas die rustig bleef, de ploeg motiveerde, aanstuurde en de juiste tactieken kon overbrengen.

Ook het zwembad in Leuven is niet het meeste ideale om een match in te spelen.  Een ondiep gedeelte met een hoge goal, dat zijn ze bij Wase niet gewend.

Maar ondanks deze nadelen, kon onze ploeg de eer hoog houden. Bij Leuven lagen er enkele zeer bekwame en stevige spelers én speelsters in het water, maar ook de Wase jongens speelden goed samen en lieten zich niet doen.

Passen geven kon soms nog nauwkeuriger, oogcontact maken en goed communiceren blijft ook een aandachtspunt en af en toe was er frustratie door het niet krijgen van een balvoordeel.  Toch werd er geknokt en gezwommen voor elke bal, werd er goed verdedigd op de sterkste Leuvense spelers zodat die niet teveel ruimte kregen en waren alle spelers gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven.

Echt spannend is het niet geworden, in het laatste kwart kon er slechts 1 goal gescoord worden, gelukkig in Leuvens doel.

De match eindigde met 7 – 12 , alweer een Wase overwinning dus!

Tijdens het eten van lekkere sandwiches op het terras, viel het donker…

Tijd om huiswaarts te keren en de goeie of mindere goeie verkiezingsuitslagen te bestuderen.

Leen